Groep 1 ,2 en 3

Op Die Heenetrecht werkt een enthousiast en betrokken team, in het schooljaar 2018-2019 zijn dat voor groep 1,2 en 3:
Juf Arjenne:  maandag, dinsdag en woensdag
Juf Carolien: donderdag en vrijdag

Juf Sandra: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag (alleen de ochtenden) voor de ster groep
Juf Maartje: maandag en donderdag de gehele dag, dinsdag en woensdagochtend

De kinderen van de groepen 1 t/m 3 krijgen dagelijks bewegingsonderwijs. Zij hebben, behalve goed passende gymschoenen, geen speciale gymkleding nodig voor de lessen bewegingsonderwijs. De schoenen van de leerlingen blijven op school. De schoenen dienen duidelijk te zijn voorzien van een naam.
Om het zelfvertrouwen van een kind te vergroten is zelfredzaamheid een belangrijk aandachtspunt.
Naast alle lessen in de klas zijn er diverse schoolse en naschoolse activiteiten.
Regelmatig vindt u van deze activiteiten foto’s op de website. U kunt dit vinden onder het kopje schoolnieuws op het tabblad Home van deze website