Regionale Scholenmarkt Voortgezet Onderwijs.

Op maandag 18 november organiseren de samenwerkende scholen voor voortgezet onderwijs hun jaarlijkse regionale scholenmarkt. Een ideale kans om u als ouder van een groep 7 en 8 leerling te oriënteren op het onderwijsaanbod in de regio. De scholenmarkt wordt gehouden in het gebouw van het Mollerlyceum, Bolwerk-Zuid 168 te Bergen op Zoom. Tijdens deze avond kunnen 3 voorlichtingsrondes bezocht worden. Voorlichtingen starten om 19:00u., 20:00u. en 21:00u. Zit uw zoon of dochter in groep 7 of 8 dan bent u van harte welkom!

De scholenmarkt is bedoeld voor ouders uit de regio: Woensdrecht, Bergen op Zoom, Tholen, Rilland en Steenbergen.

De deelnemende scholen zijn: RSG ’t Rijks, Roncalli, Juvenaat, Mollerlyceum, ‘t R@velijn, het ZuidWestHoek College, Steenspil, Pomona, het Kwadrant

• voortgezetonderwijs